QR Face – elektromos fűtés, IP kamera, GPS tracker


Deprecated: Non-static method FutesRogzito::viewPost() should not be called statically in /web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Elektromos fűtés, infra fűtés, inverteres klíma, IP kamera rendszer, GPS tracker!, qrface az ember arcú kód
qrface az ember arcú kód

Egy brand ami 20 év alatt született. Egyszerűség, letisztultság és követhető irány, elektromos fűtés, IP kamera rendszerek és amit nem tudunk elengedni a GPS tracker, GPS nyomkövető.
Az elmúlt pár évben számos dologgal kellett foglalkoznunk, ez sok esetben egymásra épülő folyamatok eredménye, de nem egyszer a kíváncsiság vitt bennünket más irányba. Beleestünk abba a hibába, hogy egymásra halmozva építettünk web oldalakat, áruházakat, tömtük bele a termékeket. Szép és látványos birodalom alakult ki, de értelme semmi. Webshopunkban most is elérhetők a kulcs termékek, elektromos fűtés, IP kamera rendszer, riasztók, GPS nyomkövetők és a közös pont mindig a hálózatos elérés, vezérlés, azonos programozói gondolkodás, távoli elérés. Hogy érthető legyen.

Továbbra is “alap reflex”, biztonságtechnika azon belül az IP kamera rendszerek. Próbáltunk összerakni különböző kamera csomagokat, kvalitás és cél szerint, de rá kellett jönnünk, hogy csak egy érv létezik, olcsó legyen és díszes. Az olcsó egy rakás humusz, nem ér semmit, de hiába próbáltuk képekkel, vagy távoli elérésekkel igazolni, senkit sem érdekel. Az internetező ember okos és kiművelt és ehhez már nem szeretnénk többet hozzátenni. A webshopban olyan IP kamerák találhatók, igaz csak néhány termék ami évek tesztjeinek és szereléseinek eredménye. A piaci viszonyokat figyelve remek áron, szereléssel párosítva. És bár szűkösnek mondható a kínálat, de nincs olyan feladat ami nem lenne megoldható ezekkel az IP kamerákkal.

Hosszú évek óta foglalkozunk infrafilm, elektromos fűtés értékestéssel és azt látjuk, hogy naponta születik egy kereskedő és jövőbe látó önjelölt, a séma ugyanaz, ctrl+C a másik csapat weblapról, egy díszes bevezető és egy csomó szánalmas ígéret és kész az új elektromos fűtés oldal. Ami a legrosszabb, hogy nem csak eladnak, hanem még tanácsot is adnak ami már veszélyes és drága mulatság a vevőknek. A másik kedvenc az infrafilmes blogger a mindent tudó ellenlábas, aki infrafilmet és elektromos fűtést még nem látott, de minden tud róla és az a sok minden a legkeményebb negatív vélemény.
Most megfordítjuk a világot és egy teljes tesztet indítunk a fűtési szezonban, ahol kipróbáljuk az infrafilm és a inverteres klíma jó és rossz hatásait, tisztán számokra hagyatkozva. Sorra vesszük az élettani hatásokat a közérzetre ható hatásokat és természetesen boncolgatjuk a gyártók forgalmazók hozzáállását is. Végre tiszta víz kerül a pohárba elektromos fűtés ügyben .

Számos adatot mérünk ami alapján egy laikus is eldöntheti, hogy melyik megoldást válassza, közeledve a „zöld” világhoz. Mert csak olyan fűtést tesztelünk ami nem használ foszilis energiát, így az energia felvétele előállítható napenergiából.

GPS tracker, végre megvan az ideális társ, kb 1 éve teszteljük és bátran kijelenthetem, hogy az elmúlt 10 év minden igénye benne van. Van egy online felületet ami PCn követhetővé teszi a tracker jeleit, és ugyanez Androidra is. Mágneses a talp felület. jól tapad a járművek kasznijára. Részlegesen víz és cseppálló és hatalmas 5000 mA méretű aksijával szinte hetekig használható töltés nélkül. Hosszú ideig őrzi a GPS adatokat, a szoftveres felület sajnos angol, de a napi használat gyorsan elsajátítható.

 

Oldal Térkép – elektromos fűtés, IP kamera, PTZ IP kamera, GPS nyomkövető.